Transportera byggmaterial i pallkragar

Många byggföretag använder pallkragar för att på ett enkelt och smidigt sätt transportera byggmaterial från en plats till en annan. Vad är det då som gör pallkragar så fiffiga? Ja, pallkragar har faktiskt många fördelar. De är bland annat stabila, stapelbara och skyddar lasten på ett effektivt sätt.

Pallkragar kommer i många olika utföranden. Kolla gärna in pallkragar från Vida för att få en uppfattning om pallkragarnas olika utformningar. Den vanligaste typen av pallkrage är dock tillverkad i massivt trä. Det ger en miljövänlig pallkrage av hög kvalitet som kommer att hålla länge.

Transportera gods med pallkragar

En pallkrage är helt enkelt en ram, vanligtvis i trä, med gångjärn i hörnen. Pallkragar är en standardiserad produkt som används för att transportera olika typer av gods. Pallkragarna staplas lätt ovanpå varandra i önskad höjd tack vare hörnbeslagen. Det innebär också att du kan anpassa höjden efter din last. Med pallkragar kan du därför optimera utrymmet under transporten. De är helt enkelt tillverkade för att du snabbt och enkelt ska kunna montera dem och hantera din transport så smidigt som möjligt. Förutom att användas för att transportera gods kan pallkragar fungera som odlingslådor i trädgården. Perfekt om du vill anlägga en fin odling med grönskare och blommor utan att behöva gräva en rabatt! En pallkrage är flexibel och tillåter dig att odla på liten yta.

Flexibla pallkragar för byggmaterial

Pallkragar är det perfekta emballaget när du ska transportera byggmaterial säkert. Förpackningslådan är miljövänlig, kostnadseffektiv och har en stabil konstruktion. Dessutom får du en flexibel lastvolym. Om du önskar kan du addera kragindelare till dina pallkragar. Det finns också särskilda mellanväggar som ger en flexibel och rationell uppdelning mellan pallkragar staplade på höjden. Pallkragarna kan du också enkelt märka upp så att du har koll på innehållet. När du har lastat av byggmaterialet och ska tillbaka igen fäller du enkelt ihop pallkragarna. Kragarna fälls smidigt igen på diagonalen. Det innebär att returvolymen blir mycket liten och du kan använda utrymmet för något annat. Just därför används pallkragar ofta för leverans av bland annat byggmaterial och intern hantering men även för lagerhållning.